Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in kutlu doğumunun 1452.yıldönümünü okulumuzda yaptığımız kutlama programıyla çoşkulu bir şekilde kutladık.Emek verip bu güzel programın hazırlanmasına vesile olan  Adem SARI ,Kübra CAN, Diren ÇELİK ve sunucumuz Fatih Serkan GÜLER adlı öğretmenlerimizin ellerine sağlık.Kendilerine çok teşekkür edeiyoruz.

Eyl

Okulumuza yeni atanan öğretmenlerimize uyum semineri kapasamında tekne turu düzenleyerek Kızılin vadisinin doğal güzellikleini ve köyümüzü tanıttık.

Eyl

Yaşadığımız 6 Şubat Depremin izlerini silmek için okulumuzda öğrencilerimize çeşitli etkinlikler yapan ve onların gönüllerince eğlenmesini sağlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genele Müdürlüğüne bağlı Bartın Gezici Kütüphane görevlilerine canı gönülden teşekkürler. Emeğinize ,ellerinize sağlık.

Ara

Öğrencilerimizin her alanda gelişimini sağlamak ve en büyük hazinemiz olan kitaplarımızdan faydalanmaları için okulumuzda her gün dönüşümlü olarak bir ders saati kitap okumaya ayrılmaktadır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler gününü çalışma arkadaşlarımızla birlikte ufak bir etkinlikle kutladık.Hepinizin  öğretmenler günü kutlı olsun.

Yaptığımız ölçme ve değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilerimize ve okulumuza ,öğrencilerimize , olan katkılarından ,öz verili çalışmalarından dolayı okulumuz Okul Öncesi öğretmeni Türkan KARACA ve Fen Bilgisi öğretmenimiz Esin TAPIRLI okulumuz müdürü fehmi GÜNDÜZ tarfından plaketle ödüllendirler.Okul müdürümüz Fehmi GÜNDÜZ çalışmalrından dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Okulumuz öğrencilerine  Güray GENÇTÜRK/J.Asb.Kd.Üçvş tarafından trafik kuralları ile ilgili seminer verildi.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Sınıf Öğretmenimiz Selma UÇAR ve Okul Müdürümüz Fehmi GÜNDÜZ'ün katkı ve çalışmalarıyla ; öğrencilerimiz için mangala,satranç ve janga oyun alanı oluşturuldu.Öğrencilerimiz tenefüslerdeki zamanlarını bu oyunları oynarak geçiriyorlar.

Eyl

10.000 Okul Projesi kapsamında okulumuzun  bütün sınıflarını ve diğer bölümlerin iç boyasını yaptık. Fotoğraflarla okulumuzun eski ve yeni görünümü.

Mrt

Okulumuzda öğrenciler arası satranç turnuvası yapıldı.

Mrt

Branş öğretmenlerimizin katılımı ile 8. Sınıflarımıza yaptığımız LGS denemesinin analinizini öğrencilerimizle beraber yaptık.

Mrt

Besni İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi eğitimi verildi.

Şbt

Şubat ayının en temiz ve düzenli sınıfı olan 3/A sınıfının başarısını yaptığımız etkinlikle kutladık.