Haz

2014 yılında okulumuza atanan Mustafa CANDAN  ; 4 yıl Türkçe öğretmeni , 1 yıl da Okul Müdürü olarak görev yaptı .

May

Kızılin köyünde oturan değerli velimiz Halil İbrahim Akalın ' ın evine misafir olduk. Çocuğu hakkında görüş alış verişinde bulunduk.

May

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Süleyman Ertekin başkanlığında tüm ortaokul öğretmenlerinin ve 8/a sınıfında okumakta olan 15 öğrencinin katılımıyla Adıyaman  Gezisi yapıldı . Öğrencilere Lunapark , Beşpınar Vadisi , Avm ve Seyir Tepesi tanıtıldı .

May

Deneme sınavında derece yapan 6 öğrencimizi Adıyaman Gezisi ile ödüllendirdik.

May

Havaların ısınmasıyla beraber bazı dersleri okul bahçesinde işlemeye başladık.

May

7-a sınıf rehber öğretmeni Süleyman Ertekin önderliğinde öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla iftar etkinliği yaptık.

May

2018-2019 yılında okulumuzda yapılan denemelerin sonuçları . Bu yıl içinde okul geneli 5 deneme , 8.sınıflara özel 19 deneme sınavı yapılmıştır. Hepsine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

May

Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılı 14 Haziran günü sona erecek. Öğrenme isteğiyle dolu öğrencilerimiz tatili çoktan hak ettiler.

May

Okul müdürümüz Mustafa Candan ve öğretmenlerimiz köyümüzün taziye evinde gerçekleşen şükür yemeğinde  değerli velilerimiz ile bir araya geldi. Bir Türkmen köyü olan Kızılin ‘de yaşayan halk her yıl Allah´ın onlara verdiği nimetleri unutmamak için şükür yemeği düzenliyor.

May

3-A sınıfı öğretmenimiz İsmail Arslan güzel bahar mevsimini Öğrencileri ile yaptığı etkinliklerle değerlendiriyor. Fırat kenarında yapılan doğa yürüyüşü ve Sayören korusunda gerçekleşen piknik. Her şey geleceğin büyükleri çocuklarımız için...

May

Okulumuz 8/a sınıfı öğrencilerine okul müdürümüz Mustafa CANDAN tarafından yıl içinde uygulanan 19 denemenin sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz .

DUYURU : 13-27 Mayıs arasında hafta içi her gün 8/a sınıfına seri denemeler uygulanacaktır.

May

Okul Müdürümüz Mustafa CANDAN yaptığı konuşmada kendimiz ve ülkemiz için çok çalışmamız gerektiğini , okulumuzu ve derslerimizi  çok sevmemizi söyledi.