Ara

8.Sınıf LGS öğrencilerimize bu ayki Benap kapsamında Gönlümdeki Meslek çalışması olarak Sarıkaya Aile Hekimi Doktoru İlyas SEZGİN doktor olamanın önemini ,güzelliklerini ve Sarıkaya Aile Hekimliğinde çalışan Bahar DEMİR de hemşirelik mesleğinin önemi , güzellikleri hakkında 8.sınıf öğrencilerimize senumda bulundular.Kendilerine bu güzel seminer için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Ortaokul sınıfları arasında bu ayki deneme sınavımızı yaptık ve dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.Başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz için okulumuzu daha güzel hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Okuklumuzun 8.sınıf öğrencilerine internet ve sosyal medya bağımlılığının zararları hakında seminer verildi.

Ara

Öğrencilerimizin geçmişle olan bağlarını güçlendirmek ,eğlenerek öğrenmelerini sağlamak için okulumuzun bahçesine Geleneksel Oyun Alanları çizdik.Yağ Satarım Bal Satarım, Sek Sek, Köşe Kapmaca, Denge Oyunları vb.Öğrencilerimize iyi eğlenceler.

Kas

BENAP kapsamında 8.sınıf öğrencilerimize Ören Jandarma Karakol Komutanlığı J.ASB.ÜÇVŞ Veysel KUBAT askerlik mesleğinin tanıtımı ve önemi hakkında seminer verdi.Komutanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin, kendilerini daha iyi ifade etmeleri ve öğrencilerimize kitap sevgisini ,kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için her gün dönüşümlü olarak bir ders saati kitap okuma etkinliğine ayrılmaktadır.

Kas

Besni Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından 7.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerimize “LGS Sistemi Ve Üst Eğitim Kurumlarının Tanıtılması-Motivasyon ”Öğrenci semineri

Velilerimize Sınava Hazırlanma Sürecinde Ebeveynin Rolü-Aile İçi İletişim-(Motivasyon Bilinçli Teknoloji vb.) Kullanımı Veli Semineri ve Öğretmenlerimize Psikolojik Sağlamlık Öğretmen Çalışması semineri yapıldı.Kendilerine seminerler için çok teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü çeşitli etkinliklerle kutladık.Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz Değerler Kulübü olarak köyümüzün değerlerinden , büyüklerinden olan EMO  teyzeyi ziyaret ettik.

Kas

Okukumuz Afete Hazırlık Kulübü olarak Yangın tatbikatı yapıldı. Kulüp öğretmenlerimiz Fatih Serkan GÜLER ve Diren ÇELİK'in ellerine sağlık kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Cuhmhuriyetimizin 100.yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Çoşkuyla Kutladık. Ayrıca 100.yıl etknlikleri kapsamında Gazilik Mertebesinin önemi hakkında öğrenci ve öğretmenlerimize sunum yapan Afrin Gazisi Umut YAVUZ ve her alanda bizlere desteğini esirgemeyen Ören Jandarma Karakol Komutanı Veysel KUBAT'a çok teşekkür deriz.Cumhuriyetimizn 100.yıl etkinliklerini hazırlayan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programını hazırlayıp çoşkuyla kutlanmasını sağlayan başta Sınıf Öğretmenimiz Ceylan DEMİREL ,Türkçe Öğretmenimiz Dilek ŞAHİN ve bütün öğretmenlerimizn , öğrencilerimizin emeklerine sağlık kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı yaptık.Yoğun katılımdan dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz. İki yıl boyunca okul aile birliği başkanlığımızı yapan ve görev süresi dolan sayın Cengiz SELÇUK beye teşekkürlerimzi sunmak için kendisine plaket takdiminde bulunduk.İki yıl boyunca okulumuza verdiği emekler için kendisine çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda LGS sınavında en başarılı ders olan Fen Bilimleri öğretmenimiz Esin TAPIRLI öğretmenimize hediyemizi takdim ettik.Başarılarının daim olması dileğiyle.

19.10.2023 tarihinde okulumuzda yaptığımız deprem tatbikatından kareler.

Davetimizi kırmayarak öğrencilerimize trafik eğitimi veren İlçemiz Besni Trafik Ekibinden J.Asm.Kd.Üçvş.Güray GENÇTÜRK ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.Ellerine ,emeklerine sağlık.