ADIYAMAN / BESNİ - Kızılin Yılmaz Yığılı Ortaokulu

Mrt

LCW ve DARULACEZE yardımlarıyla çocuklarımızın yüzünde gülümseme eksilmedi. bu Ramazan ayında yapılan iyilikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.

Mrt

Afet Hazırlık Kulubümüz afetlere karşı öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyor.Heimlich Manevrasını yaparak yaşayarak öğerttik ve öğencilerimize kalıcı öğrenme sağladık.

Şbt

Diliğmizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ayki çalışmamız olan Ataasözü ve Deyimler etkinliğini çocuklarımız özgün fikirleriyle tasarlayıp kalıcı öğrenmeler sağladılar.

Şbt

Sağlık ve Temizlik Kulübü geri dönüşüme dikkat ederek atık kutularını kendileri oluşturuyor.

Şbt

Fen Bilimleri Dersini daha eğlenceli ve kalıcı hale getirmek amacıyla yapılan deneylerimiz

Şbt

Trafik Jandarma Komutanlığı personeli Ferhat KANAT bu yıl çocuklarımıza ikinci kez tarfik eğitimini verdi.Kendisine çok teşekkür ederiz.

Şbt

LGS öğrencilerimizi ara tatilde yalnız bırakmadık ve evdeki çalışma ortamlarını inceleyerek velilerimizi bilgilendirdik.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında LGS alanında göstermiş olduğumuz başarılı çalışmalarından dolayı başarı sağlayan idarecilerimize ve öğretmenlerimizi başarı belgeleri takdim edildi.Kendilerini ve öğrenc,ilerimiz tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun Futsal takımı toplamda 7 puan alarak Adıyaman İl Finallerinde yarışmaya hak kazandı.

Ock

İnternet ortamında çocukların cinsel  istismarından Korunması ve  önlenmesi konusunda Esin Tapırlı ve Ceylan Demirel öğretmenlerimiz öğenci ve velilerimizi bilgilendirme sunumları düzenlediler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzun Ocak ayı en başarılı en temiz ve düzenli sınıfı 3/A oldu.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Dönem Sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenledik.Birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzun Aralık ayı en başarılı ,en temiz ve en düzenli sınıfı 1/A oldu.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

15 Temmuz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi unutmadık ; unutmayacağız.Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Besni Gençlik Merkezi tarafından kendilerine sunulan çeşitli etkinliklerle ve oyunlarla gönüllerince eğlendiler.Besni Gençlik Merkezi ekibine bu güzel ve bol eğlenceli gün için çok teşekkür ediyoruz.