Ock

İnternet ortamında çocukların cinsel  istismarından Korunması ve  önlenmesi konusunda Esin Tapırlı ve Ceylan Demirel öğretmenlerimiz öğenci ve velilerimizi bilgilendirme sunumları düzenlediler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzun Ocak ayı en başarılı en temiz ve düzenli sınıfı 3/A oldu.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Dönem Sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenledik.Birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzun Aralık ayı en başarılı ,en temiz ve en düzenli sınıfı 1/A oldu.Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

15 Temmuz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi unutmadık ; unutmayacağız.Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Besni Gençlik Merkezi tarafından kendilerine sunulan çeşitli etkinliklerle ve oyunlarla gönüllerince eğlendiler.Besni Gençlik Merkezi ekibine bu güzel ve bol eğlenceli gün için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

8.Sınıf LGS öğrencilerimize bu ayki Benap kapsamında Gönlümdeki Meslek çalışması olarak Sarıkaya Aile Hekimi Doktoru İlyas SEZGİN doktor olamanın önemini ,güzelliklerini ve Sarıkaya Aile Hekimliğinde çalışan Bahar DEMİR de hemşirelik mesleğinin önemi , güzellikleri hakkında 8.sınıf öğrencilerimize senumda bulundular.Kendilerine bu güzel seminer için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Ortaokul sınıfları arasında bu ayki deneme sınavımızı yaptık ve dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.Başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz için okulumuzu daha güzel hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Ara

Okuklumuzun 8.sınıf öğrencilerine internet ve sosyal medya bağımlılığının zararları hakında seminer verildi.

Ara

Öğrencilerimizin geçmişle olan bağlarını güçlendirmek ,eğlenerek öğrenmelerini sağlamak için okulumuzun bahçesine Geleneksel Oyun Alanları çizdik.Yağ Satarım Bal Satarım, Sek Sek, Köşe Kapmaca, Denge Oyunları vb.Öğrencilerimize iyi eğlenceler.

Kas

BENAP kapsamında 8.sınıf öğrencilerimize Ören Jandarma Karakol Komutanlığı J.ASB.ÜÇVŞ Veysel KUBAT askerlik mesleğinin tanıtımı ve önemi hakkında seminer verdi.Komutanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin, kendilerini daha iyi ifade etmeleri ve öğrencilerimize kitap sevgisini ,kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için her gün dönüşümlü olarak bir ders saati kitap okuma etkinliğine ayrılmaktadır.

Kas

Besni Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından 7.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerimize “LGS Sistemi Ve Üst Eğitim Kurumlarının Tanıtılması-Motivasyon ”Öğrenci semineri

Velilerimize Sınava Hazırlanma Sürecinde Ebeveynin Rolü-Aile İçi İletişim-(Motivasyon Bilinçli Teknoloji vb.) Kullanımı Veli Semineri ve Öğretmenlerimize Psikolojik Sağlamlık Öğretmen Çalışması semineri yapıldı.Kendilerine seminerler için çok teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü çeşitli etkinliklerle kutladık.Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun.