Ock

Okunan  şiirlerle  şehitlerimiz  anıldı .

Ock

Velilerimiz  bir ay boyunca kitap okudu . Okudukları  kitapla ilgili okulumuzda  sınava alındılar . Yirmi sorunun sorulduğu sınavda,  velimiz  Süleyman  Dilber   tüm soruları doğru  cevaplandırarak birinci omuştur .

Ara

8. sınıf  öğrencilerimize  meslek  tanıtımı  yapıldı . 27  Aralık günü  okulumuza  davet  ettiğimiz   Uzman Çavuş  Ali ÖZALP  ile Doktor  Oktay SEL  ,  öğrencilerimize  kendi  mesleklerini anlattılar .Işıltılı  gözlerle  konuklarımızı  izleyen öğrencilerimiz   , merak ettikleri  soruları  yönelttiler .

Ara

Besni  Halk   Sağlığı  Müdürlüğü  ve   Beşyol Aile Sağlığı  Merkezi  okulumuzda sağlık taraması  yaptı.

Kas

Okulumuzun   öğrenci  temsilcisi Tuba FENERCİ(8/A) , Besni´de  gerçekleştirilen   ilçe  öğrenci  temsilciliği  seçiminde  üçüncü  oldu .

Daha sonra ise  öğrencimizin  bu başarısınında  yanında   olan arkadaşları ile  şehirde  gezi yapıldı .

TUBA FENERCİ

SANİYE PEKİN

FATMA ÖZLÜ

HATİCE GÜNEŞ

Kas

10 Kasım sabahı    yapılan  programda  milletimizin kurtarıcısı  Atatürk   anıldı .

2016-2017  ders yılı  başında  okulumuza; bir   okul öncesi öğretmeni ,  üç sınıf öğretmeni , bir matematik öğretmeni ve bir fen bilimleri öğretmeni  atandı .

15  Temmuz  şehitleri  okulumuzda  yapılan anma töreninde  anıldı .

Okunan şiirler ve  yazılar  ile  öğrencilerin  bu konuda  duyarlı  hale getirilmesi amaçlandı .

Bunun yanında   öğrencilere     EBA´dan  ´´15  Temmuz  Belgeseli ´´  izletildi .

Kompozisyon yarışması   yapıldı .