ADIYAMAN / BESNİ - Kızılin Yılmaz Yığılı Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için  peryodik olarak yaptığımız deneme sınavlarımız devam ediyor.

Nis

Okulumuz öğretmenleriyle güzel bir iftar sofrasında buluştuk.

Nis

Otizm Haftası pano düzenlenmesi ve video sunumlarıyla farkındalık oluşturuldu.

Nis

2. Dönem Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirldi. Öğrenci başarısını arttırma yönünde velilerle işbirliğ yapılmasına kaar verildi.

Nis

LGS öğrencilerimizle Rehberlik Öğretmenimiz Mihrican ALPBOĞA öncülüğünde rehberlik seansları düzenlenerek sınav kaygılarını en aza indirgiyoruz.

Nis

Oyun alanlarımız çocuklarımız için daha güvenilir hale geliyor. Herhangi bir düşmeye karşın oyun alanlarımız yumuşak toprakla kaplandı.

Nis

Kütüphaneler haftası zengin içeriklerle kutlandı. Kütüphanecilik klübü öğretmenlerimiz çocuklarla bir araya gelerek kütüphanede bol bol vakit geçirildi.

Mrt

Kızılin Okulu Öğle Molalarını eğlenceli bir şekilde değerlendiriyor. Öğretmenlerimiz arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasının kazananı müdür yardımcısı İSMAİL ARSLAN oldu.

Mrt

Okulum Temiz Projesi kapsamında yapılan yarışmada bu ay 5/A sınıfı okulumuzun en temiz ve başarılı sınıfı seçildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

LCW ve DARULACEZE yardımlarıyla çocuklarımızın yüzünde gülümseme eksilmedi. bu Ramazan ayında yapılan iyilikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.

Mrt

Afet Hazırlık Kulubümüz afetlere karşı öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyor.Heimlich Manevrasını yaparak yaşayarak öğerttik ve öğencilerimize kalıcı öğrenme sağladık.

Şbt

Diliğmizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ayki çalışmamız olan Ataasözü ve Deyimler etkinliğini çocuklarımız özgün fikirleriyle tasarlayıp kalıcı öğrenmeler sağladılar.

Şbt

Sağlık ve Temizlik Kulübü geri dönüşüme dikkat ederek atık kutularını kendileri oluşturuyor.

Şbt

Fen Bilimleri Dersini daha eğlenceli ve kalıcı hale getirmek amacıyla yapılan deneylerimiz

Şbt

Trafik Jandarma Komutanlığı personeli Ferhat KANAT bu yıl çocuklarımıza ikinci kez tarfik eğitimini verdi.Kendisine çok teşekkür ederiz.